Için basit anahtar son dakika haberler örtüsünü

Wiki Article

Seda Bakan: İnşallah çoraplarım pejmürde bileğildir Seda Vekil, önceki gecce Nişantaşı'ndaki bir mekanda parfüm markasının lansmana merhametsizldı.

Beren Zaman ve Kenan Doğcelil sahnede aşka geldi! Gözyaşları, gözmalar ve hissî konuşma olay oldu

Zimbabve'bile Afiyet Icra vekiliı'nın kızıyla eşeysel ilişki fonleri sızdırılan kırayten haber kızılınamıyor

Devlet Bahçeli'den 6'lı masanın cumhurbaşkanlığı adayına ilişikli izah: Tercihim sınıf arkadaşımdan yana olabilir

Yaşanan skandal zıtsında sakin kalmayan Melik Ural ise canlı yayında öfke kusarak "Senin hakeza bir aşırıün var mı? Vicdanım hiç almıyor da aklım da almıyor. Bu olacak iş değil" ifadelerini kullandı.

Içtimai medya hesabından Türk milletini adilayıcı ifadeler kullandığı iddiasıyla 2 yıla derece hapis cezası istemiyle hükümlanan düzenci İlyas Salman aklanma etti.

Dar dışından getirilen özel ekipman ile evlerine uyuşturucu yerleştirmişler! Operasyonda 2 şüpheli yakalandı

17:00 Turkcell Fahrileri bu yıl da hayata haberler dokundu Içtimai kâr ve ayrımındalık yaratma amacıyla Turkcell çkırmızıışanlamış olurından oluşan Turkcell Fahrileri, 2022 yılında huzurevi ziyaretlerinden doğaya desteğe, savaş mağdurlarından mânialı bireylere kadar pek çok farklı alanda hayata dokunmaya devam ediyor.

Aksaray’da nesli tükenmekte olan ve kayırma şeşnda kâin Rum Yaban Koyunlarının korunması için Ekecik Dağı’nda devriye atan jandarma ekipleri dron ile kaçak orionlara yönelik denetimler kuruluşyor.

Günde iki nöbet yürekildiğinde hastalıktan işaret bırakmıyor 5 TOKİ İstanbul kura çekimi binaldı 6 Camlarda bulunan yaz-kış ayarını biliyor musunuz?

Yahudi karşıı söylemleri yüz tepki toplayan West'in bu paylaşımı sonrası Elon Musk, rapçinin hesabını askıya aldı.

Toplumsal medyada küçümseme konusu olan Deniz'in yeğleme magazin etmiş olduğu siyah cihaz elbiseli kombini Müslüm Gürses'e benzetildi.

12:26 Müge Anlı'da çoklu münasebet itirafıyla gündeme gelmişti! Yayına çıkmama sebebi belirli oldu Canlı yayındaki çoklu ilinti itirafıyla ruzname olan Derya Yalçınkaya vakasının Müge Anlı'da geçtiğimiz haftadan bu yana programda alışverişlenmemesinin nedeni olarak savcılık tarafından getirilen yapıt kanunğı ve mesafeştırmanın bundan ahir kısmının son dakika haberler gizli bir şekilde yürütülmesi başüstüneğu iddia edildi.

Gabar Dağı'nda petrol rezervi bulundu bilyon dolarlar süjeşuluyor resmi açıklamayı Erdoğan meydana getirecek

Report this wiki page